Fredrikstad Sanitetsforening

Fredrikstad Sanitetsforening ble stiftet 9.juni 1905. Så vi har vært en del av Fredrikstads nærmiljø i over 100 år. Vi er fortsatt en svært aktiv og oppegående forening med ca. 250 medlemmer.

Vi er tilsluttet Norske Kvinners Sanitetsforening som er Norges største Kvinneorganisasjon. Organisajonenes formål er forebyggende helsearbeide, miljøberedskap, omsorgsberedskap. Organisasjonen er partipolitisk nøytral.

Fredrikstad Sanitetsforening har eget hus i J.N. Jacobsensgt. 20, bak Domkirken i Fredrikstad. Der foregår det meste av møtevirksomheten vår, og vi møtes hver onsdag. Formiddags-gruppe og kvelds-gruppe. Ingen møteplikt, bare møte-lyst.

Selskapslokaler

Våre selskapslokaler har plass til 40 personer og er sentralt beliggende i Fredrikstad, like ved Domkirken

Fredrikstad Sanitetsforening

Fredrikstad Sanitetsforening ble stiftet i 1905 og er i dag en svær aktive forening med ca 250 medlemer.

Bli medlem

Bli med på laget – enten som aktivt medlem eller som en viktig støtte til vårt arbeid.

Kommende arrangementer

02okt8:00 pmArbeidsmøte

16okt8:00 pmMotevisning

23oktAll DayFylke info

30okt6:00 pmArbeidsmøte

06nov6:00 pmArbeidsmøte

13nov6:00 pmArbeidsmøte

14nov4:30 pmTeatertur

20nov6:00 pmArbeidsmøte

22nov11:00 am4:00 pmJulemarked

23nov11:00 am4:00 pmJulemarked

Desember

04des6:00 pmJulebord

Du finner komplett liste med alle våre arrangementer her

Nytt fra vår Facebook side

1 week ago

3 dagers Regionalt møte på Quality Hotel, nærmer seg slutten Det vært 3 innholdsrike dager med mye påfyll. Mai Brit Løken, Kari Klemsdal og Grete Herlofson

3 weeks ago

7 months ago

Salg av Fastelavensris starter førstkommende Torsdag,fredag og lørdag uke 8 og Torsdag,fredag,og lørdag.i uke 9

Salgssteder: Torvbyen,Rema Hassingen,Meny wilbergjordet ,Meny Ørebekk, Coop Kråkerøy, Rema Kråkerøy, Østfoldhallen

Støtter du sanitetsdamene støtter du nærmiljøet.