Fredrikstad Sanitetsforening

Fredrikstad Sanitetsforening ble stiftet 9.juni 1905. Så vi har vært en del av Fredrikstads nærmiljø i over 100 år. Vi er fortsatt en svært aktiv og oppegående forening med ca. 250 medlemmer.

Vi er tilsluttet Norske Kvinners Sanitetsforening som er Norges største Kvinneorganisasjon. Organisajonenes formål er forebyggende helsearbeide, miljøberedskap, omsorgsberedskap. Organisasjonen er partipolitisk nøytral.

Fredrikstad Sanitetsforening har eget hus i J.N. Jacobsensgt. 20, bak Domkirken i Fredrikstad. Der foregår det meste av møtevirksomheten vår, og vi møtes hver onsdag. Formiddags-gruppe og kvelds-gruppe. Ingen møteplikt, bare møte-lyst.

Selskapslokaler

Våre selskapslokaler har plass til 40 personer og er sentralt beliggende i Fredrikstad, like ved Domkirken

Fredrikstad Sanitetsforening

Fredrikstad Sanitetsforening ble stiftet i 1905 og er i dag en svær aktive forening med ca 250 medlemer.

Bli medlem

Bli med på laget – enten som aktivt medlem eller som en viktig støtte til vårt arbeid.

Kommende arrangementer

26sep6:30 pmTemakveld

10okt6:00 pmArbeidsmøte

17okt7:00 pmMotevisning

24okt6:00 pmArbeidsmøte

31okt8:00 pmArbeidsmøte

08novalldayTematur

14nov1:00 amArbeidsmøte

21nov1:00 amArbeidsmøte

23novalldayJulemarked

24novalldayJulemarked

Desember

05des6:30 amJulebord

Du finner komplett liste med alle våre arrangementer her

Nytt fra vår Facebook side

11 months ago

Onsdag 11.10 kl. 19.00 ønsker vi alle damer til Phønix. CeCi og Viola Stormote viser Høstens nyheter.
Inntekten går til Barnas Stasjon. Virksomhetsleder Hege Stormorken informerer om hva Barnas Stasjon står for.
Håper å se dere.

1 year ago
Bilder fra Fredrikstad Sanitetsforening sitt innlegg

Loppemarked på sanitetshuset kl.11-15 idag,masse fint,kom og besøk oss.